CooSpace frissítés

Tisztelt Felhasználónk!


Örömmel tájékoztatjuk, hogy a CooSpace rendszer megújult felületét 2015. április 4-én vezetjük be az ELTE Társadalomtudományi Karán.

A változásokat összefoglaló dokumentumot innen töltheti le.

Kérjük, hogy észrevételeivel segítse munkánkat a rendszer tökéletesítésében, illetve az esetleges hiányosságok pótlásában.


Jó munkát kívánunk,
A CooSpace fejlesztői

ápr. 01. 15:53

CooSpace for iPad

Kedves Felhasználónk! 


Örömmel értesítjük, hogy a CooSpace alkalmazás már letölthető az App Store-ból! Ezzel az alkalmazással kényelmesen használhatja iPad-en is a CooSpace-t.

Az alkalmazás telepítése után be kell állítani a CooSpace webcímét, a felhasználónevet, a jelszót, és máris kezdődhet a használat:

  • olvashat fórumot, hirdetőtáblát;
  • letöltheti a fájlokat és offline olvashatja őket;
  • összekötheti a CooSpace naptárt az iPad naptárával.. stb.


Ha a színtereket jobbra húzza, megnézheti mi történt mióta nem járt arra. Ha balra, akkor láthatja a színtéreszközöket, amelyeken jól láthatóan megjelöltük, hogy melyiket érdemes megnyitni. A fejlécben levő ikonok segítenek tallózni a dokumentumokat, áttekinteni a jegyzeteket, vagy online ismerősöket keresni, akikkel aztán társaloghat.


Ajánlja hallgatóinak, kollégáinak, csoporttársainak, tanárainak is! Kérjük, írjon visszajelzést, hogy megtudjuk, mi tetszett vagy min javítana.


CooSpace fejlesztői

2013. dec. 05.

Belépési problémák

Tisztelt Felhasználónk!


Amennyiben a CooSpace-be történő belépés akadályokba ütközik, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ELTE TáTK Tanulmányi Hivatalának informatikai munkatársával. A jelszavakkal kapcsolatos problémákat a Hivatal kezeli.


A Tanulmányi Hivatal elérhetőségeit megtalálja ITT.


Üdvözlettel:


CooSpace Support

2013. szept. 24.